Анонс: мастер-класс в Румынии

13.01.17 at 9:00 дп

Спешу с новым анонсом, если вы не успеваете за ними смотреть на сайте NinaTarasova.Com. 13-16 марта 2017 года — четырехдневный практический мастер-класс в Бухарест, Румыния. Организатор «ICEP HOTEL SCHOOL».

Программа курса:

  • Entremet «Taiga Forest»: sponge cake with dried cranberries and pine nuts; mousse with goat milk with honey, rosemary and taiga honey; jelly of pomegranate juice with wild rose.
  • Entremen «Moonlight Sonata». Composition: «red velvet» sponge cake; cherry confit with tonka bean; lemon-lime mousse with white chocolate. Chocolate decoration.
  • Cake «Caprese»: Sponge cake with basil and olive oil; caramelized in honey tomatoes; strawberry confit; mousse with basil, mozzarella and mascarpone.
  • Entremet «Latona». Composition: almond crunch; almond daquoise sponge cake; almond «supreme»; apricot marmalade; jelly with passion fruit, pieces of apricot and mimosa aroma. Chocolate decoration.
  • Entremet «Charlotte aux poires». Composition: «lady finger» sponge cake; pear bavaroise; pears in syrup.
  • Raspberry roll. Composition: japanese sponge cake; raspberry-passion fruit jelly; light cream with passion fruit.
  • «Strawberry-basil» individual cake: pistachio sponge cake; green apple ganache with piece of apples; wild strawberries jelly with basil and basil mousse.
  • Individual cake «V». Composition: orange chiffon sponge cake; limon-lime-rosemary-pink pepper confit; yoghurt mousse with cream-cheese.
  • Individual cake «Harley». Composition: almond sponge cake with apples and cognac raisins; almond croustillant with cocoa nibs; jelly lime-green apple; hazelnut milk jelly with rosemary and «caramelized» white chocolate; cognac-praline mousse.
  • Individual cake «Sacher» modern. Composition: Sacher sponge cake; ganache; apricote compote; chocolate decoration.
  • Petit fours «linzer tart» with raspberry
  • Tart Taten modern
  • Tartlets «Caramel — popcorn»
  • Citrus tart with whipped ganache
  • Galette de rois with special russian dough and cream frangipane
  • Tart «brioche» with raspberry and whipped ganache
  • Tea cake chocolate-orange with Grand Marnier soaking syrup.
  • Tea cake «Chocolate-raspberry»
  • Brioche with soft caramel and crumble.
  • Chocolate cookie with nougatine
  • Gianduja coffee sable

Условия записи:

Дата проведения: 13-16 марта 2017 года

Форма обучения: групповая, практическая. Разрешена фото и видео съемка. Каждому участнику курса выдаётся набор технологических карт, которые он забирает себе.

Документ по окончанию: выдаётся именной сертификат

Очень важный момент — записываться на курс необходимо заранее! Мастер-класс будет проходить по адресу: Str. Patrascu Voda Nr.9, Sector 3, 030182, Bucuresti (Punct de reper: Piata Universitatii, intre Biserica Sf Gheorghe si Spitalul Coltea).

Запись по телефону: (004) 0314 381 967, (004) 0724 999 547, (004) 0773 797 075.

Электронный адрес: secretariat@icephotelschool.com

— — — —

Полное расписание моих мастер-классов на весь 2017 год вы можете посмотреть тут: http://ninatarasova.com/announce/

Версия для печати



Оставить комментарий


Будем знакомы :: Рецепты :: Это интересно :: Полезное :: Форум Niksya
Кухни народов мира :: Салаты и закуски :: Супы :: Блюда из мяса и субпродуктов :: Блюда из птицы :: Блюда из овощей ::
Блюда из рыбы и морепродуктов :: Блины и оладьи :: Сладкая выпечка :: Несладкая выпечка :: Торты и пирожные :: Десерты ::
Домашние заготовки :: Напитки :: Соусы



Вся информация, размещенная на сайте Niksya.ru защищена законом об авторском праве.
Копирование любого материала с сайта без письменного согласия автора - запрещено.

Художник сайта - Asya All
Сайт размещен в TIMEWEB> © 2010-2016.
Связь с автором - author@niksya.ru