Анонс: мой авторский мастер-класс в Лас Вегасе

11.05.16 at 9:00 дп

Untitled-2 copy

11-13 of July 2016 – author’s master-class in Las Vegas, Nevada. Organisator is: Jean-Marie Auboine Chocolatier.

Programs for master-class:

  • Blueberry-lavender Opera. Composition: sponge cake «Joconde»; blueberry butter cream; lavender ganache with dark chocolate; blueberry glacage and macarons for decoration.
  • Entremen «Moonlight Sonata». Сomposition: «red velvet» sponge cake; cherry confit with tonka bean; lemon-lime mousse with white chocolate. Chocolate decoration.
  • Entremet «Speculoos Tiramisu». Composition: coffee sponge cake; syrop with coffee-chocolate-creamy liquor; mousse tiramisu with pate «Speculoos»; pate «Speculoos» and chocolate ganache.
  • Cake «Caprese». Composition: Sponge cake with basil and olive oil; caramelized in honey tomatoes; strawberry confit; mousse with basil, mozzarella and mascarpone.
  • Entremet «Black forest». Composition: chocolate sponge cake «pain de genes»; chocolate crumble; cherry jelly «griotte»; coconut sponge cake with tonka bean; whipped mascarpone ganache with vanilla.
  • Individual cake «Caramel whirlwind». Composition: chocolate sablee Breton; caramel with praline and dates; orange caramel; caramel mousse and caramel glacage.
  • Individual cake «Violet». Composition: pistachio sponge cake; blackberry jelly; violet mousse with raspberry; mirror glacage and chocolate decoration.
  • Tart «Granny Smith». Composition: hazelnut sponge cake; hazelnut pate sucree; chocolate cremeux with hazelnut; apple-orange compote with vanilla. For decoration: apple chips and whipped vanilla cream.
  • Raspberry tart. Composition: lime pate sucree; pistachio cream frangipane; raspberry coulis; fresh raspberry and macarons for decorations.
  • Tartlets “Tubus”. Composition: Almond pate sablee; cremeux with backed apricot with rosemarin; coffee mousse; whipped coffe-milk chocolate cream; coconut-lime daquoise
  • Lemon tartlets. Composition: lemon pate sucree; lemon baked cream; lemon curd; Italian merengue.
  • Tartlets raspberry and mango. Composition: pate sucree; vanilla pastry cream; raspberry cremeux; mango cremeux; macarons.
  • Profiteroles “Tiramisu”. Composition: pate a choux; coffee pastry cream with Baileys; whipped ganache with mascarpone and chocolate.
  • Raspberry-anis pate de fruit.

Untitled-1 copy

Contacts:

Organisator is: Jean-Marie Auboine Chocolatier.

Adress: 4780 West Harmon Avenue Suite 1.
Las Vegas, NV 89103.

Contacts Office: (702) 222 0535; Fax: (702) 431 8201.

E-mail: [email protected]

Версия для печати



Комментарии посетителей

  1. Не Сан Франциско, но близко!!!
    Буду искать пути туда попасть!!!

    Нина скажите пожалуйста этот класс расчитан на определенный проф уровень или новичкам любителям тоже можно?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Vera, средний уровень, хотя бы знать что такое венчик и с какой стороны его держать ))

    Ответ

  2. буду регисриревоьца завтра надеюсь что ещё есть места !!! До встречи в лам Вегасе !!!

    Ответ

  3. Нина !! Скажите пожалуйста а не планируете вы приехать в Чикаго?

    Ответ

  4. Нина, а вы в Чикаго не планируете приехать?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @марина, пока нет

    Ответ

  5. Жаль не знала что у вас будет мастер класс в Лас Вегасе! Обязательно бы приехала, но как раз в эти дни улетаю в Россию.((
    А в Лос Анджелес не планируете в этом или следующем году или в его округе?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Anna, пока нет, но кто знает 😉

    Ответ

Оставить комментарий


Будем знакомы :: Рецепты :: Это интересно :: Полезное :: Форум Niksya
Кухни народов мира :: Салаты и закуски :: Супы :: Блюда из мяса и субпродуктов :: Блюда из птицы :: Блюда из овощей ::
Блюда из рыбы и морепродуктов :: Блины и оладьи :: Сладкая выпечка :: Несладкая выпечка :: Торты и пирожные :: Десерты ::
Домашние заготовки :: Напитки :: Соусы



Вся информация, размещенная на сайте Niksya.ru защищена законом об авторском праве.
Копирование любого материала с сайта без письменного согласия автора - запрещено.

Художник сайта - Asya All
Сайт размещен в TIMEWEB> © 2010-2016.
Связь с автором - [email protected]