Анонс: авторский мастер-класс в Канаде

30.03.16 at 9:00 дп

IMG_0244bigerh5j

May 24 — 27, 2016 NAIT School of Hospitality and Culinary Arts — Edmonton, Alberta. Learn how to make several desserts with new, nonstandard combinations of flavors, taste and textures. The unique flavor combinations will inspire participants, and challenge them to become more imaginative in creating new desserts, which will keep customers wanting to come back for more.

Mater-class “Modern desserts”

For my desserts I try to make new, not standard combinations with flavors, taste and textures. We always need to open our mind that find new ideas for high level of our desserts.

  • Individual cake «Sherlock»: oat base with honey, nuts and dry fruits (without baking); hazelnut-oat sponge cake; blackberry-raspberyy cremeux; vanilla cremeux; mousse with oat porridge with vanilla. Chocolate elements for decorations.
  • Individual cake «Chartreuse»: pistachio croquant, soft pistachio caramel with saffron, chocolate cream «truffle» with goat cheese. For decoration – siphon sponge cake and chocolate elements.
  • Individual cake «Passionata»: chocolate sponge cake; ganache with passion fruit; marmalade with mango and passion fruit; chocolate mirror glasage; chocolate whipped cream and jasmine tea truffles for decoration.
  • Entremet «Toile d’araignee». Composition: base with reconstructed linzer pate sablee; almond-lemon sponge cake; sea buckthorn mousse; caramelized pear jelly.
  • Blueberry-lavender Opera: sponge cake «Joconde»; blueberry butter cream; lavender ganache with dark chocolate; blueberry glacage and macarons for decoration.
  • Petit fours:
    •    Apple choux
    •    Petit fours: linzer pate sablee; Sea buckthorn mousse and jelly with grapes and black currants.
    •    Lemon tarts
  • Pate de fruit “Apricot and Lavender”
  • Pistachio and saffron caramel bonbons
  • Chocolate nougat with pistachio

— — —

Dates: 24-25 of May 2016 and 26-27 of May 2016.

Asdress of NAIT School of Hospitality and Culinary Arts: NAIT, 11762 106 St NW (U-105b) Edmonton AB T5G 2R1 Canada.

Contacts: 780.471.8693; F; 780.471.8914;

E-mail: [email protected]

Версия для печати



Комментарии посетителей

  1. Нина, а у вас случайно мастер-классов в Южной Африке не намечается ))). Надеюсь когда нибудь попаду на ваш мастер-класс. Желаю вам достичь еще большего!!! Вы — самое настоящее вдохновение.

    Ответ

  2. Нина, а Вы в Калифорнию планируете приехать как-нибудь? С огромным удовольствием посетил бы Ваш мастер класс!!!

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Николай, пока нет, но думаю все еще будет :)

    Ответ

  3. Уважаемая Нина, а в Германию заглянуть как-нибудь планируете?) Я бы пришла с большим удовольствием!
    Спасибо!

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Наталья, если меня пригласят и организуют мой мастер-класс — с удовольствием.

    Ответ

  4. Добрый день, подскажите , а где вы выкладываете расписание своих мк? В Прагу не планируете приехать?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Анна, здравствуйте. Расписание на этот год вы можете посмотреть тут: http://ninatarasova.com/announce/

    Ответ

  5. эх, ну почему не в Торонто!

    Ответ

  6. Приезжайте к нам в Торонто, пожалуйста!

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Мила, если какая школа пригласит и организует мой МК, я с огромным удовольствием :)

    Ответ

Оставить комментарий


Будем знакомы :: Рецепты :: Это интересно :: Полезное :: Форум Niksya
Кухни народов мира :: Салаты и закуски :: Супы :: Блюда из мяса и субпродуктов :: Блюда из птицы :: Блюда из овощей ::
Блюда из рыбы и морепродуктов :: Блины и оладьи :: Сладкая выпечка :: Несладкая выпечка :: Торты и пирожные :: Десерты ::
Домашние заготовки :: Напитки :: Соусы



Вся информация, размещенная на сайте Niksya.ru защищена законом об авторском праве.
Копирование любого материала с сайта без письменного согласия автора - запрещено.

Художник сайта - Asya All
Сайт размещен в TIMEWEB> © 2010-2016.
Связь с автором - [email protected]