
Анонс: трехдневный мастер-класс в Италии
С таким неперeдаваемым восторгом я еду в Италию к моим друзьям, в кулинарную школу Silikomart Hangar78! Даты курса: 5-7 июня 2017 года.
И, ребята, чтобы вы не пропустили интересующие вас города и страны с моими мастер-классами — полное расписание курсов со всеми контактами организаторов вы можете найти тут: http://ninatarasova.com/announce
Программа курса:
- Entremet «Blueblue»: chocolate pain de genes; almond praline; apricot and cherry jelly; passion fruit soft caramel; chocolate mousse (53,8% of cacao). Chocolate glaze and chocolate decoration.
- Entremet «Flora». Composition: crunchy base; yoghurt-laim cream; basil jelly; mousse with creen apple and lime.
- Entremen «Moonlight Sonata». Composition: «red velvet» sponge cake; cherry confit with tonka bean; lemon-lime mousse with white chocolate. Chocolate decoration.
- Entremet «Wreath». Composition: biscuit with red berries; reconstructed shtreyzel; compote with red berries; mousse with red berries; mirror glaze and chocolate decorations.
- Entremet «Drunk apple». Composition: almond sponge cake «daquoise»; pate praline; panna cotta; creme praline with calvados; pastry cream praline with milk chocolate; apple «ministrone» with calvados for decoration.
- Individual cake «Little lemon». Composition: lemon cream; light lemon mousse; special crunchy base; lemon jel.
- Lemon cheesecake. Composition: Reconstituted pate sablee; baked lemon cheesecake; light mousse cheesecake with Lemonchello; whipped ganache.
- Individual cake «Sunshine»: lemon sponge cake; pear with caramel; mousse with sea buckthorn.
- Individual cake «Snowy strawberry». Composition: berry biscuit; jelly with balsamic vinegar and strawberries; Light strawberry cream; almond mousse; strawberry jelly.
- Individual cake «Phoenix Nest». Composition: almond sponge cake; raspberry mousse with passion fruit; jelly with blackberry, black curants and Creme de cassis.
- Individual cake «Violet»: pistachio sponge cake; blackberry jelly; violet mousse with raspberry; mirror glacage and chocolate decoration.
—
Ждем вас, количество мест ограничено!
Дата проведения: 5-7 июня 2017 года.
Форма обучения: групповая, демонстрационная с элементами практики. Разрешена фото и видео съемка. Каждому участнику курса выдаётся набор технологических карт, которые он забирает себе на предпочитаемом вами языке.
Документ по окончанию: выдаётся именной сертификат.
Очень важный момент — записываться на курс необходимо заранее!
Контакты для бронирования мест: [email protected]
2 Comments
Ольга
07/05/2017 at 09:26
Нина, а планируется ли мастер класс в Москве в первой половине июля?
Ответ
Niksya отвечает:
Май 7th, 2017 в 10:34
@Ольга, все расписание на этот год тут: http://ninatarasova.com/announce/. Москва в июле там тоже есть.
Ответ