Анонс: мой авторский мастер-класс в Лас Вегасе

11/05/2016Niksya

Untitled-2 copy

11-13 of July 2016 – author’s master-class in Las Vegas, Nevada. Organisator is: Jean-Marie Auboine Chocolatier.

Programs for master-class:

  • Blueberry-lavender Opera. Composition: sponge cake «Joconde»; blueberry butter cream; lavender ganache with dark chocolate; blueberry glacage and macarons for decoration.
  • Entremen «Moonlight Sonata». Сomposition: «red velvet» sponge cake; cherry confit with tonka bean; lemon-lime mousse with white chocolate. Chocolate decoration.
  • Entremet «Speculoos Tiramisu». Composition: coffee sponge cake; syrop with coffee-chocolate-creamy liquor; mousse tiramisu with pate «Speculoos»; pate «Speculoos» and chocolate ganache.
  • Cake «Caprese». Composition: Sponge cake with basil and olive oil; caramelized in honey tomatoes; strawberry confit; mousse with basil, mozzarella and mascarpone.
  • Entremet «Black forest». Composition: chocolate sponge cake «pain de genes»; chocolate crumble; cherry jelly «griotte»; coconut sponge cake with tonka bean; whipped mascarpone ganache with vanilla.
  • Individual cake «Caramel whirlwind». Composition: chocolate sablee Breton; caramel with praline and dates; orange caramel; caramel mousse and caramel glacage.
  • Individual cake «Violet». Composition: pistachio sponge cake; blackberry jelly; violet mousse with raspberry; mirror glacage and chocolate decoration.
  • Tart «Granny Smith». Composition: hazelnut sponge cake; hazelnut pate sucree; chocolate cremeux with hazelnut; apple-orange compote with vanilla. For decoration: apple chips and whipped vanilla cream.
  • Raspberry tart. Composition: lime pate sucree; pistachio cream frangipane; raspberry coulis; fresh raspberry and macarons for decorations.
  • Tartlets “Tubus”. Composition: Almond pate sablee; cremeux with backed apricot with rosemarin; coffee mousse; whipped coffe-milk chocolate cream; coconut-lime daquoise
  • Lemon tartlets. Composition: lemon pate sucree; lemon baked cream; lemon curd; Italian merengue.
  • Tartlets raspberry and mango. Composition: pate sucree; vanilla pastry cream; raspberry cremeux; mango cremeux; macarons.
  • Profiteroles “Tiramisu”. Composition: pate a choux; coffee pastry cream with Baileys; whipped ganache with mascarpone and chocolate.
  • Raspberry-anis pate de fruit.

Untitled-1 copy

Contacts:

Organisator is: Jean-Marie Auboine Chocolatier.

Adress: 4780 West Harmon Avenue Suite 1.
Las Vegas, NV 89103.

Contacts Office: (702) 222 0535; Fax: (702) 431 8201.

E-mail: [email protected]chocolates.com

8 Comments

  • Vera

    13/05/2016 at 02:06

    Не Сан Франциско, но близко!!!
    Буду искать пути туда попасть!!!

    Нина скажите пожалуйста этот класс расчитан на определенный проф уровень или новичкам любителям тоже можно?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Vera, средний уровень, хотя бы знать что такое венчик и с какой стороны его держать ))

    Ответ

  • Elena

    17/05/2016 at 07:49

    буду регисриревоьца завтра надеюсь что ещё есть места !!! До встречи в лам Вегасе !!!

    Ответ

  • Марина

    07/06/2016 at 18:36

    Нина !! Скажите пожалуйста а не планируете вы приехать в Чикаго?

    Ответ

  • марина

    07/06/2016 at 23:39

    Нина, а вы в Чикаго не планируете приехать?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @марина, пока нет

    Ответ

  • Anna

    04/07/2016 at 09:38

    Жаль не знала что у вас будет мастер класс в Лас Вегасе! Обязательно бы приехала, но как раз в эти дни улетаю в Россию.((
    А в Лос Анджелес не планируете в этом или следующем году или в его округе?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Anna, пока нет, но кто знает 😉

    Ответ

Leave a comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous Post Next Post