Анонс: авторский мастер-класс в Канаде

30/03/2016Niksya

IMG_0244bigerh5j

May 24 — 27, 2016 NAIT School of Hospitality and Culinary Arts — Edmonton, Alberta. Learn how to make several desserts with new, nonstandard combinations of flavors, taste and textures. The unique flavor combinations will inspire participants, and challenge them to become more imaginative in creating new desserts, which will keep customers wanting to come back for more.

Mater-class “Modern desserts”

For my desserts I try to make new, not standard combinations with flavors, taste and textures. We always need to open our mind that find new ideas for high level of our desserts.

  • Individual cake «Sherlock»: oat base with honey, nuts and dry fruits (without baking); hazelnut-oat sponge cake; blackberry-raspberyy cremeux; vanilla cremeux; mousse with oat porridge with vanilla. Chocolate elements for decorations.
  • Individual cake «Chartreuse»: pistachio croquant, soft pistachio caramel with saffron, chocolate cream «truffle» with goat cheese. For decoration – siphon sponge cake and chocolate elements.
  • Individual cake «Passionata»: chocolate sponge cake; ganache with passion fruit; marmalade with mango and passion fruit; chocolate mirror glasage; chocolate whipped cream and jasmine tea truffles for decoration.
  • Entremet «Toile d’araignee». Composition: base with reconstructed linzer pate sablee; almond-lemon sponge cake; sea buckthorn mousse; caramelized pear jelly.
  • Blueberry-lavender Opera: sponge cake «Joconde»; blueberry butter cream; lavender ganache with dark chocolate; blueberry glacage and macarons for decoration.
  • Petit fours:
    •    Apple choux
    •    Petit fours: linzer pate sablee; Sea buckthorn mousse and jelly with grapes and black currants.
    •    Lemon tarts
  • Pate de fruit “Apricot and Lavender”
  • Pistachio and saffron caramel bonbons
  • Chocolate nougat with pistachio

— — —

Dates: 24-25 of May 2016 and 26-27 of May 2016.

Asdress of NAIT School of Hospitality and Culinary Arts: NAIT, 11762 106 St NW (U-105b) Edmonton AB T5G 2R1 Canada.

Contacts: 780.471.8693; F; 780.471.8914;

E-mail: [email protected]

15 Comments

  • Ольга

    30/03/2016 at 15:40

    Нина, а у вас случайно мастер-классов в Южной Африке не намечается ))). Надеюсь когда нибудь попаду на ваш мастер-класс. Желаю вам достичь еще большего!!! Вы — самое настоящее вдохновение.

    Ответ

  • Николай

    31/03/2016 at 07:20

    Нина, а Вы в Калифорнию планируете приехать как-нибудь? С огромным удовольствием посетил бы Ваш мастер класс!!!

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Николай, пока нет, но думаю все еще будет 🙂

    Ответ

  • Наталья

    01/04/2016 at 11:38

    Уважаемая Нина, а в Германию заглянуть как-нибудь планируете?) Я бы пришла с большим удовольствием!
    Спасибо!

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Наталья, если меня пригласят и организуют мой мастер-класс — с удовольствием.

    Ответ

  • Анна

    03/04/2016 at 15:48

    Добрый день, подскажите , а где вы выкладываете расписание своих мк? В Прагу не планируете приехать?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Анна, здравствуйте. Расписание на этот год вы можете посмотреть тут: http://ninatarasova.com/announce/

    Ответ

  • Нина

    14/04/2016 at 08:18

    эх, ну почему не в Торонто!

    Ответ

  • Мила

    14/05/2016 at 06:18

    Приезжайте к нам в Торонто, пожалуйста!

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Мила, если какая школа пригласит и организует мой МК, я с огромным удовольствием 🙂

    Ответ

  • Svitlana

    08/12/2016 at 20:48

    ААААб ну как же так!! пропустила!!! Нина, вы еще не собираетесь к нам в Эдмонтон?

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @Svitlana, может быть, но пока конкретных планов нет.

    Ответ

    svitlana отвечает:

    я с удовольствием бы пришла 🙂 Нина, как мне узнавать о ваших обновлениях на сайте, кроме как заглядывать сюда каждый день? кнопочки подписаться не вижу

    Ответ

    Niksya отвечает:

    @svitlana, все расписание на следующий год тут: http://ninatarasova.com/announce/

    Svitlana отвечает:

    Спасибо!

Leave a comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous Post Next Post